Cannelloni Rosanella
Ingrediënten
- 250 gram half-om-half gehakt
- 1 kadetje
- Ongeveer 250 gram cannelloni
- 1 bekertje crème fraîche
- 6 eetlepels melk
- 1 eetlepel Parmezaanse kaas
- Boter
- Strooiaroma
- Basilicum
- Oregano
- Tijm
- Zout
- Peper
Bereiding
Week het kadetje in koud water en knijp deze goed uit. Meng dit met het gehakt. Breng op smaak met zout, peper, oregano en tijm. Vul de cannelloni hiermee met behulp van een spuitzak of steel van een houten lepel, Leg de cannelloni naast elkaar in een beboterde ovenschaal.
Meng de crème fraîche met melk en breng op smaak met zout, peper, strooiaroma en basilicum. Giet dit over de cannelloni zodat deze bedekt zijn met de saus. Bestrooi het geheel met Parmezaanse kaas en verdeel klontjes boter over het geheel. Zet de schaal in een voorverwarmde oven van ongeveer 175-200 graden.
Probeer ook eens
- Konijnenbout met tartaarsaus
- Quiche met salami
- Rosbief met een korstje
- Karbonade met honing en citroen
- Kalkoensaltimbocca
- Hete bliksem
- Kip van de Veluwe
- Zomerse uienschotel
- Biefstuk met roquefort
- Lamslapjes met paprika
- Tomaten gevuld met gehakt
- Shoarma in een tosti
Bekijk al onze recepten