Ganzencarpaccio met suikerbroodcroutons
Ingrediënten
- 4 ganzenborsten
- 150 gram rucola
- 4 plakjes suikerbrood
- Cumberlandsaus
Bereidingswijze
Breng de filets op smaak met peper en zout. Sauteer (kort verhitten op hoge temperatuur) deze en laat ze afkoelen.
Snijd het suikerbrood in kleine blokjes en bak deze krokant.
Snijd dunne plakjes van de ganzenfilet en leg deze op het bord. Verdeel hier een beetje rucola over en garneer met cumberlandsaus. Strooi de suikerbroodcroutons hierover.
Eet smakelijk!

Probeer ook eens
- Kip in alufolie
- Gevuld broodje met kip en ananas
- Romige Provençaalse runderreepjes
- Cannelloni Rosanella
- Kalfsfilet met druiven en amandelen
- Ham met frites en tomatensaus
- Gekruid rundvlees met mie
- Varkensfilet met korst
- Kip-avocado salade
- Medaillon van kip
- Zachtzure kipfilet
- Quesadilla met kip
Bekijk al onze recepten