Ganzencarpaccio met suikerbroodcroutons
Ingrediënten
- 4 ganzenborsten
- 150 gram rucola
- 4 plakjes suikerbrood
- Cumberlandsaus
Bereidingswijze
Breng de filets op smaak met peper en zout. Sauteer (kort verhitten op hoge temperatuur) deze en laat ze afkoelen.
Snijd het suikerbrood in kleine blokjes en bak deze krokant.
Snijd dunne plakjes van de ganzenfilet en leg deze op het bord. Verdeel hier een beetje rucola over en garneer met cumberlandsaus. Strooi de suikerbroodcroutons hierover.
Eet smakelijk!

Probeer ook eens
- Stroganoff-frikandellen
- Chinese varkensrolletjes
- Geroosterde varkenskoteletten met amandelen
- Lamsbout met honing en spek
- Oosterse vleesschotel
- Tortilla met lamstartaar
- Vitello tonnato met tonijn en anjovis
- Mini saucijzenbroodjes
- Runderrolletje
- Biefstuk met roquefort
- Vitello tonnato met tonijn
- Kipfilet met spinazie
Bekijk al onze recepten