Worstjes met druiven
Ingrediënten voor 4 personen
- 4 verse worstjes
- 1 eetlepel olijfolie
- 2 uien, gesneden
- 1 teen knoflook, gesneden
- 1 theelepel venkelzaadjes
- 100 gram druiven
- 2 eetlepels rode wijn azijn
Bereidingswijze
Verhit de olijfolie in een koekenpan. Voeg de verse worsten toe en laat 10 minuten garen, draai ze regelmatig. Voeg de uien toe en laat weer 5 minuten garen, zodat de worst gaar is en de ui zacht.
Vervolgens de knoflook, venkelzaadjes en druiven toevoegen en ongeveer 5 minuten bakken todat de druiven zacht worden. Gedurende de 5 minuten blijven roeren in de pan.
Daarna de rode wijn azijn door het gerecht roeren. Kook dit een aantal minuten mee, de uien worden dan plakkerig. Direct opdienen.
TIP! Lekker met aardappelpuree.
Bereidingstijd: 30-35 minuten
Probeer ook eens
- Fijne jeneverbes koteletten
- Kalfsentrecote
- Bieslook pannenkoek met kwark
- Vitello tonnato met tonijn en anjovis
- Plaatpizza met worst en pompoen
- Chili Rib eye steak
- Erwtensoep
- Ovenschotel met gehakt en tortillachips
- Asperge-omelet rol
- Chili con carne met kaas
- Fijne goulash met abrikozen
- Kip-avocado salade
Bekijk al onze recepten