Stoofvlees
Ingrediënten
- Stoofvlees
- Ui
- Wortel
- Champignons
- Bloem
- Laurier
- Kruidnagel
- Bouillon
- Rode wijn
- Tomatenpuree
- Olijfolie
- Zout
- Peper
- Ontbijtkoek
Bereidingswijze
Snijd het vlees in grove blokken. Snijd de ui, wortel en champignons.
Sauteer het vlees en haal het uit de pan. Bak in dezelfde pan met olijfolie de ui, wortel en champignons. Voeg als laatst de tomatenpuree toe.
Voeg het vlees toe aan de pan. Blus af met de rode wijn en de bouillon. Voeg de kruiden toe en laat op laat vuur garen.
Voeg de ontbijtkoek toe om een gebonden jus te krijgen.
Probeer ook eens
- Spaghetti met champignons
- Cannelloni Rosanella
- Kalfsfilet met druiven en amandelen
- Bietjesstamppot met gebakken bloedworst
- Knoflookbrood met ham en salie
- Varkensvlees in biersaus
- Gekruid rundvlees met mie
- Fijne jeneverbes koteletten
- Broccoli quiche
- Rijstsalade met gerookte kip
- Schnitzelrolletjes met spinazie
- Gevulde hamlappen
Bekijk al onze recepten