Stoofvlees
Ingrediënten
- Stoofvlees
- Ui
- Wortel
- Champignons
- Bloem
- Laurier
- Kruidnagel
- Bouillon
- Rode wijn
- Tomatenpuree
- Olijfolie
- Zout
- Peper
- Ontbijtkoek
Bereidingswijze
Snijd het vlees in grove blokken. Snijd de ui, wortel en champignons.
Sauteer het vlees en haal het uit de pan. Bak in dezelfde pan met olijfolie de ui, wortel en champignons. Voeg als laatst de tomatenpuree toe.
Voeg het vlees toe aan de pan. Blus af met de rode wijn en de bouillon. Voeg de kruiden toe en laat op laat vuur garen.
Voeg de ontbijtkoek toe om een gebonden jus te krijgen.

Probeer ook eens
- Gehaktbrood
- Afrikaanse lamsspies voor op de barbecue
- Tomaten gevuld met gehakt
- Koteletten met mosterd en gruyère
- Spaghetti met champignons
- Zweedse gevulde gehaktrolletjes
- Kip-avocado salade
- Kipslaatje naar smaak
- Kippenborst met marsalasaus
- Rundvlees met oestersaus
- Gemarineerde spareribs
- Gevulde cordon bleu
Bekijk al onze recepten