Pasta met salami
Ingrediënten voor 2 personen
- 200 gram pasta
- 200 gram salami
- 4 tomaten
- 1 blikje tomatenpuree
- 3 geroosterde paprika’s uit pot
- Gedroogde oregano
- Zwarte peper
- 2 eetlepels zwarte olijven
- 2 eetlepels geroosterde pijnboompitten
Bereidingswijze
Kook de pasta volgens de verpakking. Snijd de salami in plakjes en bak 5 minuten. Haal het vet wat uit de salami is gekomen uit de pan. Snijd de tomaat in stukken en voeg toe aan de pan samen met de tomatenpuree. Laat het geheel 10 minuten pruttelen.
Snijd de paprika’s in stukjes en voeg toe aan de pan. Breng op smaak met oregano en peper. Schep de pasta door de saus. Serveer direct met de olijven en pijnboompitten.
Tip!
Lekker met een frisse salade!
Probeer ook eens
- Paté met vijgenchutney op toast
- 2 feestelijke voorgerechten
- Chinese varkensrolletjes
- Bieslook pannenkoek met kwark
- Mediterraanse karbonades
- Tournedos met madeirasaus
- Luchtige pannenkoeken met spek en appel
- Karbonades, gevuld met champignons
- Kip op blik
- Pastinaakschotel
- Turkse gehaktballetjes
- Varkenshaas omwikkeld met spek met stoofpeertjes
Bekijk al onze recepten