Salade met chorizo
Ingrediënten voor 2 personen
- 300 gram krieltjes
- 2 rode uien
- 1 chorizoworst
- 1 courgette
- 175 gram cherrytomaatjes
- Olijfolie
- 1,5 eetlepel balsamico-azijn
- 150 gram rucola
Bereidingswijze
Snijd de uien in halve ringen, de courgette in plakjes, de chorizo in kleine stukjes en de tomaatjes doormidden.
Bak de chorizo in een pan (zonder olie). Voeg hier de krieltjes, ui en courgette aan toe. Bak dit in circa 10 minuten gaar. Voeg de balsamico-azijn toe aan het geheel. Bak de tomaatjes de laatste minuut mee.
Meng de rucola voorzichtig met de gebakken producten. Serveer direct.
Tip!
Vervang de krieltjes door witte bonen.
Probeer ook eens
- Kalfsgehaktballen
- Zuurkoolstamppot & -koeken
- Plaatpizza met worst en pompoen
- Worstjes met druiven
- Salade met biefstuk
- Varkensoester uit Bohemen
- Luchtige pannenkoeken met spek en appel
- Rundergoulash met feta
- Spaghetti
- Afrikaanse lamsspies voor op de barbecue
- Vitello tonnato met tonijn
- Hamragout
Bekijk al onze recepten