Karbonade met Parmezaanse kaas
Ingrediënten:
- 4 schouderkarbonades
- zout
- peper
- 1-2 eetlepels boter
- 100 gram geraspte Parmezaanse kaas
- 200 gram crème fraîche
Bereiding
Strooi peper en zout op de karbonades.Verhit de boter in de pan en bak het vlees aan beide zijden 3-5 minuten. Vermeng intussen de Parmezaanse kaas met de crème fraîche.
Leg de karbonades naast elkaar op een platte ovenschaal en verdeel het kaasmengsel erover. Zet nu de schaal in een voorverwarmde oven (200ºC) en laat de kaaslaag goudbruin gratineren.
Heerlijk met bijvoorbeeld tagliatelle en sla.
Probeer ook eens
- Karbonade met honing en citroen
- Fijne goulash met abrikozen
- Aubergines, gevuld met kippenlevers en gehakt
- Varkenshaas omwikkeld met spek met stoofpeertjes
- Varkensvlees in biersaus
- Pasta met salami
- Pork Wellington
- Vitello tonnato met tonijn en anjovis
- Kippenborst met marsalasaus
- Provençaalse rundvleesschotel
- Varkensfilet met kerrie
- Gevulde hamlappen
Bekijk al onze recepten