Tournedos met madeirasaus
Ingrediënten
- 4 haasbiefstukjes
- 80 gram roomboter
- 1 bouillonblokje
- 6 eetlepels madeira
- Peper
- Zout
Bereiding
Droog het vlees met keukenpapier. Maak de boter warm en leg het vlees in de pan zodra de boter bruin begint te worden. Druk het vlees stevig tegen de bodem van de pan en bak de tournedos snel, eerst aan de ene en daarna aan de andere kant mooi van kleur. Strooi er dan wat peper en zout op en leg het vlees op een warme schotel.
Maak de jus af met warm water, bouillonblokje en madeira.
Serveer met bijvoorbeeld gebakken krieltjes en verse groene groente.
Probeer ook eens
- Varkensvlees in biersaus
- Pasta met biefreepjes en kaassaus
- Quesadilla met kip
- Hamlap met ananas
- Normandische ham
- Pittige kip cordon bleu
- Asperge met risotto
- Asperge met achterham
- Cannelloni Rosanella
- Biefstuk met roquefort
- Mini saucijzenbroodjes
- Kipwrap voor de barbecue
Bekijk al onze recepten