Broodje speklap
Ingrediënten voor 5 personen
- 5 speklappen
- 5 broodjes
- 3 tomaten
- 100 gram ijsbergsla
- Knoflooksaus
- 1 theelepel paprikapoeder
- Halve theelepel mosterd
- 1 eetlepel ketjap
- 1 theelepel kerriepoeder
Bereidingswijze
Meng de ingrediënten voor de marinade in een kom en leg de speklappen erin. Laat dit een uur marineren.
Verhit de grillpan en bak de speklappen knapperig, circa 8 minuten per kant.
Snijd de broodjes open en verdeel er wat sla op. Snijd de tomaat in plakjes en verdeel over de broodjes. Leg de speklappen erop en voeg saus naar smaak toe.
Probeer ook eens
- Kippenragout in bladerdeeg
- Koteletten met mosterd en gruyère
- Gehaktbroodjes met bladerdeeg
- Mediterraanse karbonades
- Ganzencarpaccio met suikerbroodcroutons
- Chinese varkensrolletjes
- Gevulde koolrolletjes
- Luchtige pannenkoeken met spek en appel
- Chinese loempia's
- Ovenschotel met gehakt en tortillachips
- Medaillon van kip
- Kalfsgehaktballen
Bekijk al onze recepten