Hamragout
Ingrediënten
- 50 gram boter
- 1 grote zeer fijngesnipperde ui
- 300 gram gesnipperde ham of bacon
- 40 gram bloem
- 5 deciliter warme melk
- 1 ei
- Aroma
- Zout
- Peper
Bereiding
Smelt de boter, fruit daarin de ui goudgeel en bak de ham mee. Neem de stukjes ham uit de boter en roer daar de bloem door. Laat de bloem enigszins gaar worden en voeg onder goed roeren de melk toe. Klop het ei los en roer dat met de stukjes ham door de gladgebonden saus. Voeg aan de ragoût naar smaak aroma, peper en zout toe.
Heerlijk om een pasteitje mee te vullen.
Probeer ook eens
- Salade met chorizo
- Kiprollade met blauwe kaaskorst
- Lam met courgettes
- Konijnenbout met tartaarsaus
- Ossenhaas met champignons
- Braadworstspies met poestagroenten
- Geroosterde varkenskoteletten met amandelen
- Gevulde hamlappen
- Gekruid rundvlees met mie
- Kalkoenspies met rauwe ham
- Kippenpaté met olijven
- Kip-avocado salade
Bekijk al onze recepten