Kiprollade met blauwe kaaskorst
Ingrediënten voor 4 personen
- 4 plakken gesneden kiprollade, van circa 1 cm dik
- Boter
Voor de kaaskorst
- 2 sneetjes wit brood zonder korst
- 1 eierdooier
- 100 gram blauwe schimmelkaas
- Peper
- 1 eetlepel fijngehakte bieslook
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 250 graden Celsius (een heteluchtoven op 225 graden Celsius). Verkruimel vervolgens het brood en vermeng het met de eierdooier, de blauwe schimmelkaas en peper naar smaak.
Beboter de 4 stukken aluminiumfolie licht en leg op ieder stuk folie een plak kiprollade. Vouw deze dicht en leg het pakketje met de sluiting naar boven.
Plaats de pakketjes op het rooster in de oven. Maak de pakketjes na 5 minuten een beetje open.
Verdeel het bieslook over het vlees, bedek vervolgens de bovenkant met het kaasmengsel en laat de pakketjes in de oven tot het vlees een lichtbruin kaaskorstje heeft.
Probeer ook eens
- Lamsbout met honing en spek
- Hamlap met ananas
- Gehaktbroodjes met bladerdeeg
- Ganzencarpaccio met suikerbroodcroutons
- Lamskotelet met gele rijst en paksoi
- Medaillon van kip
- Pasta met biefreepjes en kaassaus
- Broodje hamburger speciaal
- Varkenshaasje met sinaasappel
- Kippenragout in bladerdeeg
- Kalfsriblappen
- Spaghetti
Bekijk al onze recepten