Kiprolletjes
Ingrediënten
- 4 kipfilet
- 8 plakjes ontbijtspek
- 4 plakjes emmentaler
- 1 grote ui
- peper
- salie
- tijm
- 4 eetlepels peterselie
- 50 gram boter
- 2,5 dl bouillon
- maizena
Bereiding
Sla de kipfilet zo plat mogelijk. Bestrooi de kipfilet met peper en leg per kipfilet 2 plakjes ontbijtspek en 1 plakje kaas erop. Strooi er dan de ui, salie en tijm over. Tot slot naar wens nog wat peper. Rol de filetlapjes op en bind er een touwtje omheen.
Smelt de boter in een braadpan en bak de rolletjes lichtbruin.
Voeg dan de bouillon toe en laat de rolletjes 20 minuten sudderen.
Haal de rolletjes uit de pan en bind het vocht eventueel met wat maizena.
Heerlijk met groene asperges en gebakken krieltjes
Probeer ook eens
- Salade met gevulde rosbief
- Wraps met gerookte kip en avocado
- Spaghetti met spek en kaas
- Kalfsentrecote
- Aardappelomelet
- Gestoofde varkenswang met appel
- Tomaten gevuld met gehakt
- Italiaanse gehaktballen
- Romige Provençaalse runderreepjes
- Salade met biefstuk
- Kalkoenspies met rauwe ham
- Ovenschotel met gehakt en tortillachips
Bekijk al onze recepten